Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-08@19:38:27 GMT

راز ماندگاری در ذهن دیگران چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۶۸۴۶۵

ماندگاری در اذهان دیگران کاری دشوار، اما امکان پذیر است. راز موفقیت در این کار درون کلماتی نهفته است که از دهان شما خارج می‌شود. خبرگزاری میزان _ باشگاه خبرنگاران نوشت: اگر می‌خواهید هرگز از حافظه کسی پاک نشوید، باید به شما بگوییم این کار بسیار دشوار، اما ممکن است.   راز موفقیت در این کار درون کلماتی نهفته که از دهان شما خارج می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس با ما در ادامه این گزارش همراه شوید تا راه و روش ماندگاری در اذهان را با شما در میان بگذاریم.   حرف بزنید تا تأثیرگذار باشید   شما می‌توانید در یک جمع ساکت بنشینید و اجازه دهید بحث پیرامون شما بچرخد، اما سکوت تصویر ماندگاری از شما در ذهن دیگران ثبت نمی‌کند.   حرفتان را قاطعانه بزنید، بدون آن که اجازه دهید ترس و خجالت بر اعتماد به نفس شما تأثیر بگذارد. سوالاتی که ذهن شما را مشغول کرده بپرسید، حتی اگر پیش پا افتاده باشند و همچنین حرف‌های دل خود را به راحتی بیان کنید.   جسور باشید یا حتی جنجال برانگیز   اکثر مردم از ترس اینکه حرمتشان با شنیدن حرفی مخالف نظر آن‌ها بشکند از مطرح کردن موضوعات بحث برانگیز و جنجالی اجتناب می‌کنند، اما یکی از راز‌های فراموش نشدن، جسارت در صحبت درباره موضوعات بحث برانگیز بدون توهین به دیگران است.   ابتکار یا سنت شکنی در مواردی خاص   گاهی سنت شکنی‌های هر چند ساده و کوچک می‌تواند تصویر شما را در ذهن دیگران ثبت کند، مثلا می‌توان به سوالات کلیشه‌ای مانند «حال شما چطور است یا الان چکار می‌کنی» به جای پاسخ‌های تکراری که تاکنون هزار بار شنیده‌ایم کمی خلاقیت به خرج دهید و با یک جواب طنز و متفاوت طرف مقابل را غافلگیر کنید. یادآور می‌شویم که در کنار روحیه طنازی خود، ادب را حتما رعایت کنید تا به جای یک خاطره خوش لحظاتی تلخ به بار نیاورید.   اعتماد به نفس و زبان بدن   پایندی به چند اصل در قانون زبان بدن می‌تواند موفقیت شما را در جاودان ماندن یاد و خاطره تان تضمین کند. رفتارهایی، چون محکم دست دادن، صاف ایستادن و تماس‌های چشمی هنگام صحبت یا گوش دادن از این موارد مهم است.   برانگیختن احساسات   مردم شاید حرف یا کاری که شما با آن‌ها کرده‌اید را فراموش کنند، اما احساسی که در دلشان ایجاد کرده‌اید را هرگز. تعریف یک داستان تأثیرگذار از زندگی خودتان، خنداندن طرف مقابل یا عذرخواهی از صمیم قلب بابت یک اشتباه می‌تواند در این باره موثر باشد.   هنر گوش دادن و تعامل   این کار کمی سخت‌تر از آنچه به نظر می‌رسد خواهد بود، زیرا اکثر مردم حین گوش دادن به حرف‌های دیگران، جای تمرکز به صحبت‌های طرف مقابل در فکر آماده کردن نظرات بعدی خود در ذهنشان هستند تا در فرصتی مناسب ضمن قطع کردن نطق شخص نظر خود را بیان کنند؛ بنابراین اگر شما این گونه عمل نکنید، در ذهن او باقی خواهید ماند.   تاثیر جادویی یک لبخند   شما می‌توانید با یک لبخند در اولین ملاقات با دیگران موجی از احساسات خوب را روانه ذهن آن‌ها کنید و همچنین این کار موجب می‌شود تا افراد حاضر در آن جمع نیز با روی گشاده از شما استقابل کنند که این کلید همان تأثیر ماندگاری است که درباره‌اش صحبت می‌کنیم.   سوال بپرسید   اگر بتوانید طرف مقابل را ترغیب به بیان ابعاد گوناگون شخصیتش کنید، به شما اطمینان می‌دهیم که هرگز فراموش نخواهید شد. شما باید با هوشمندی سوالاتی را بیان کنید که پاسخ آن‌ها تنها یک بله یا خیر نباشد. باید به او نشان دهید که به آگاهی از زوایای پنهان شخصیتش علاقمند هستید.   از نام طرف مقابل استفاده کنید   شما هم اگر نام خود را از زبان شخصی بشنوید، احتمالا با خود می‌گویید حتما برایش بسیار مهم هستم که اسم مرا به خاطر سپرده است، مخصوصا اگر او فقط یک بار با شما ملاقات کرده باشد. در حقیقت همه مردم چنین حسی دارند و این موضوع برایشان خوشایند است.   بیشتر بخوانید: ترفند‌هایی برای مقابله با استرس   انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.   برچسب ها: ذهن ماندگاری حافظه

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ذهن ماندگاری حافظه طرف مقابل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۶۸۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رهبر معظم انقلاب: حج امسال باید برائت از دشمن جنایتکار صهیونیستی و حامیانش باشد/ حجاج باید بتوانند منطق قرآنی برائت ابراهیمی را برجسته‌تر از همیشه نشان دهند/ برای دفاع از فلسطین منتظر دیگران نمی‌مانیم

در آستانه برگزاری کنگره عظیم حج ابراهیمی، مسئولان و کارگزاران حج و جمعی از زائران بیت‌الله الحرام کشورمان صبح امروز، دوشنبه، با حضور در حسینیه امام خمینی(ره) با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند.

رهبر معظم انقلاب اسلامی در این دیدار، ذکر پروردگار و «وحدت و ارتباط مسلمانان» را دو عنصر بسیار مهم معنوی و اجتماعی فریضه حج خواندند و با اشاره به حادثه عظیم غزه و جنایات رژیم خون‌آشام صهیونیستی گفتند: حج امسال در پرتو آیات قرآن کریم و یاد و نام مبارک حضرت ابراهیم(ع)، باید فراتر از هر سال، حج برائت از این دشمن جنایتکار مسلمانان و حامیان آن باشد.

رهبر انقلاب اسلامی حج را در جنبه مادی و معنوی، فریضه‌ای چندبعدی برشمردند و افزودند: در بُعد درونی و باطنی، ‌ذکر پروردگار به‌عنوان «منشأ حقیقی زندگی و عزم و اراده و تصمیم‌گیری‌های فردی، اجتماعی و ملی»، نکته برجسته همه مراحل و مواقف حج است.

ایشان در همین زمینه به زائران بیت‌الله تأکید کردند: در حج متوجه مواردی باشید که در هیچ‌ جای دیگر نیست مانند کعبه، مسجدالحرام و طواف و زیارت نبی اکرم(ص)؛ وگرنه بازار و اجناس در همه‌جا وجود دارد.

رهبر انقلاب نکته برجسته‌ی بُعد اجتماعی حج را وحدت و ارتباط مسلمانان با یکدیگر برشمردند و گفتند: فلسفه دعوت الهی از همه مردم برای حضور در مکانی مشخص و در ایامی مشخص، آشنایی مسلمانان با یکدیگر و همفکری و تصمیم‌گیری مشترک است تا نتایج مبارک و عینی حج نصیب عالم اسلام و همه بشریت شود که اکنون دنیای اسلام در زمینه تصمیم‌گیری مشترک، خلأ بزرگی دارد.

ایشان نادیده گرفتن تفاوت‌های ملّیتی، مذهبی و قومی را مقدمه لازم وحدت دانستند و افزودند: اجتماع عظیم،‌ یکدست و یک‌شکل پیروان همه مذاهب و فرق اسلامی از همه ملّیت‌ها، نمود بارز وجه سیاسی ـ اجتماعی حج است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: البته ضرورت عبور از تفاوت‌ها و مسائل تفرقه‌انگیز مخصوص حج نیست و در آیات متعدد قرآن بر وحدت و همدلی مسلمانان تأکید شده است.

رهبر انقلاب با اشاره به اینکه فریضه حج باید مشحون از نام مبارک حضرت ابراهیم و تعالیم آن پیامبر بزرگ باشد، برائت از دشمنان دین خدا را از جمله تعالیم ارزشمند ابراهیمی خواندند و گفتند: از ابتدای انقلاب، برائت یک رکن جاری در حج بوده است اما امسال و با توجه به حوادث عظیم و عجیب غزه که بیش از همیشه چهره خون‌آشام مجموعه‌ی برخاسته از تمدن غربی را آشکار کرده است، حج امسال به‌صورت ویژه حج برائت است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای حوادث کنونی غزه را شاخصی ماندگار برای تاریخ دانستند و افزودند: حملات وحشیانه سگ هار صهیونیستی از یک طرف و مقاومت و مظلومیت مردم غزه از طرف دیگر در تاریخ می‌ماند و راه را به بشریت نشان می‌دهد که بازتاب شگفت‌انگیز و بی‌سابقه آن در جوامع غیرمسلمان و دانشگاه‌های آمریکا و بعضی کشورهای دیگر، از نشانه‌های این تاریخ‌سازی و شاخص‌سازی است.

ایشان در تبیین وظیفه امت اسلامی در قبال فجایع غزه در فرصت حج ابراهیمی، به نمونه‌های متعدد قرآنی از سیره حضرت ابراهیم(ع) اشاره کردند و گفتند: ابراهیم(ع) جزو پیامبرانی است که دل رئوف و بسیار مهربانی دارد اما همین پیامبر الهی در مقابل دشمنان ظالم و ستیزه‌گر به‌شدت اظهار برائت و به‌صراحت اعلام دشمنی می‌کند.

رهبر انقلاب با اشاره به آیات قرآنی که دوستی با دشمنان ستمگر را هم کاملاً نهی می‌کند، رژیم صهیونیستی را مصداق کامل دشمنی با مسلمانان و آمریکا را همدست این رژیم خواندند و افزودند: اگر کمک آمریکا نبود آیا رژیم صهیونیستی قدرت و جرئت این رفتار وحشیانه با مردم مسلمان و زنان و کودکان را داشت؟

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: عامل قتل مسلمانان و آواره کردن آنها و پشتیبان آن، هر دو ظالم هستند و طبق صریح قرآن اگر کسی با آنها دست دوستی بدهد او نیز ظالم و ستمگر و مشمول لعنت خداوند است.

ایشان با توجه به شرایط کنونی جهان اسلام، رویکرد ابراهیمی به حج یعنی برائت آشکار در مقابل دشمنان را ضروری‌تر از همیشه خواندند و گفتند: بر این اساس حجاج ایرانی و غیرایرانی باید بتوانند منطق قرآنی در پشتیبانی از ملت فلسطین را به همه دنیای اسلام منتقل کنند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: البته جمهوری اسلامی منتظر دیگران نمانده و نمی‌ماند اما اگر دست‌های قوی ملتها و دولتهای اسلامی به کمک و همراهی بیاید، حالت رقت‌بار ملت فلسطین ادامه پیدا نخواهد کرد.

ایشان با تشکر از خدمات و فعالیت‌های بعثه و سازمان حج و سایر دستگاه‌های خدمات‌رسان در برگزاری حج، خطاب به آنان تأکید کردند: برای آسایش حجاج ایرانی و انجام حج مبرور و مقبول به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی کنید که فاصله بین وضع موجود و مطلوب برطرف شود.

در ابتدای این دیدار، حجت‌الاسلام و المسلمین سیدعبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی در سخنانی، شعار حج امسال را «حج؛ قرآن‌محوری، همدلی و اقتدار امت اسلامی و دفاع از فلسطین مظلوم» خواند و گفت: حج ابراهیمی بستری برای تعلیم خودسازی و همچنین مبارزه با طواغیت بیرونی و دفاع از مظلومان است.

آقای سید عباس حسینی رئیس سازمان حج و زیارت نیز با اشاره به تشرف 87 هزار و 550 نفر زائر ایرانی به حج امسال، از برنامه‌ها و فعالیت‌های این سازمان در زمینه افزایش کیفیت خدمات بهداشتی، اسکان، تغذیه و حمل‌ونقل و همچنین راه‌اندازی عمره مفرده پس از 9 سال توقف و امکان بهره‌مندی مشتاقان زیارت خانه خدا گزارش داد.

دیگر خبرها

  • روناک نون خ : یک جمله عجیب درباره ظاهرم دلم را شکست ... | در این مواقع چه واکنشی باید داشته باشیم؟
  • هرکسی عاشق ایران است، هرچه در توان دارد، برای جوانی جمعیت پای کار بیاورد /به دنبال این هستند که ما را زمین بزنند
  • 8 نکته درباره سخنان دوم بانکی پور: به جای سرک کشیدن به "تختخواب" دیگران ، حواس تان به "سفره" مردم خودمان باشد
  • لزوم توجه سیاست‌گذاران به انگیزه ماندگاری پزشکان
  • اشتیاق بانوان مازندرانی از شکوفه‌های نارنج / جای خالی مدیریت بر ماندگاری یک سنت دیرینه
  • مردمی شدن روز شهرکرد موجب ماندگاری آن می‌شود
  • رهبر معظم انقلاب: حج امسال باید برائت از دشمن جنایتکار صهیونیستی و حامیانش باشد/ حجاج باید بتوانند منطق قرآنی برائت ابراهیمی را برجسته‌تر از همیشه نشان دهند/ برای دفاع از فلسطین منتظر دیگران نمی‌مانیم
  • اگر بیش از حد به دیگران وابسته می شوید بخوانید
  • دنیای اسلام در تصمیم‌گیری مشترک، خلاء بزرگ دارد | حج امسال به صورت ویژه حج برائت است | جمهوری اسلامی منتظر دیگران نمی‌ماند
  • چرا برخی افراد سریع‌تر از دیگران می‌دوند؟