Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-05-08@12:28:12 GMT

علت اینکه خواب یک نفر را می‌بینیم چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۵۱۸۳۱۱

دیدن رویاهای تکرارشونده، پدیده شایعی است و حتی آمارها نشان می‌دهند که دوسوم از انسان‌ها این رویاها را تجربه می‌کنند.

به گزارش شریان نیوز،رویاها در بیشتر موارد دقیقا تکرار نمی‌شوند. اما موضوع تکرارشونده در رویا معمولا نشان‌دهنده مساله‌ای در ذهن شما است که هنوز حل نشده است. حل نشدن این مساله باعث می‌شود که بارها و بارها در ذهن شما تکرار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از موضوعاتی که همواره در دوره‌های مختلف برای دانشمندان بحث‌برانگیز و مهم بوده، معنای رویاها‌ی انسان است. باور عمومی و رایج در جهان امروزی، این است که رویاها نشان‌دهنده عمق ناخودآگاه ما هستند و خصوصا ترس‌ها و میل‌های ما را نمایان می‌کنند. با این‌ حال، آیا تا کنون از خودتان پرسیده‌اید که اگر به‌طور منظم درباره یک شخص خاص رویا ببینید، این رویا چه معنایی می‌تواند داشته باشد؟

به‌ گفته یک روان‌شناس بالینی، رویاهای تکرارشونده درباره یک شخص خاص را نباید سطحی تفسیر کرد؛ فرقی نمی‌کند که شخص مورد نظر، بهترین دوست‌تان باشد یا بدترین دشمن‌تان.

دیدن رویاهای تکرارشونده، پدیده شایعی است و حتی آمارها نشان می‌دهند که دوسوم از انسان‌ها این رویاها را تجربه می‌کنند. چنین رویاهایی به این معنا نیستند که شما لزوما درگیر آن فرد هستید، بلکه می‌توانند احساسات و نگرانی‌های شما را به حالت نمادین دربیاورند.

دکتر جان مایر (روان‌شناس بالینی)‌ می‌گوید: «مدل ذهن انسان بسیار شبیه به ایده کامپیوتر است. وقتی که ما به خواب می‌رویم، این کامپیوتر ویژه (یعنی ذهن‌مان) به فعالیت ادامه می‌دهد. پس خاموش و متوقف نمی‌شود. هنوز هم بعضی از افراد تصور می‌کنند که ذهن انسان در زمان خواب سفید و خالی است، اما واقعیت دقیقا برعکس این تصور را نشان می‌دهد».

رویابینی در زمان خواب می‌تواند به مغزمان کمک کند تا اطلاعات دریافت‌شده را طبقه‌بندی کند. به‌ گفته دکتر مایر، رویابینی تکرارشوند و منظم درباره یک فرد خاص نباید سطحی تفسیر شود. درواقع، شخص مورد نظر می‌تواند به‌ راحتی فقط استرس‌ها و اضطراب‌های خود ما را نمادین کند.

دکتر مایر می‌گوید: «رویاها در بیشتر موارد دقیقا تکرار نمی‌شوند. اما موضوع تکرارشونده در رویا معمولا نشان‌دهنده مساله‌ای در ذهن شما است که هنوز حل نشده است. حل نشدن این مساله باعث می‌شود که بارها و بارها در ذهن شما تکرار شود. پس اگر دوباره مثال کامپیوتر را مطرح کنیم، می‌توانیم بگوییم که ما باید مساله حل‌نشده را با اطلاعات جدید جایگزین کنیم، یا این مساله را در ذهن‌مان حل کنیم».

منبع: سلامتیسم

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۱۸۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسانه‌ها به مساله مطالعه ضریب بدهند

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدمهدی رحمتی مدیرعامل گروه رسانه ای مهر درباره برپایی سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: این‌رویداد را می‌توان به جشن کتاب تعبیر کرد که هر سال برگزار می‌شود و فرصت بیشتری برای توجه به کتاب و مطالعه در کشور را فراهم می‌کند. نویسندگان و ناشران در این مجال جدیدترین آثار خود را معرفی می‌کنند.

وی افزود: نمایشگاه فرصتی برای حضور اهل قلم زیر یک سقف است. همینطور محل قرار فرهنگی اقشار مختلف به ویژه خانواده‌هاست. مخاطبان گسترده این نمایشگاه باید مورد توجه اصحاب رسانه نیز باشند و به مسئله مطالعه ضریب دهند. آنها باید با این رویداد مهم ملی و بین‌المللی همراهی مناسبی داشته باشند.

مدیرعامل خبرگزاری مهر ادامه داد: از چگونه مطالعه کردن تا معرفی نویسندگان برتر می‌تواند سرفصل کارهای مهم رسانه‌های عمومی ایران در ایام برپایی نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران باشد. امیدوارم امسال نیز نمایشگاه خوبی داشته باشیم و مخاطبان بتوانند نیازهای خود از بازار کتاب را به خوبی تامین کنند.

رحمتی یادآوری نقش و جایگاه یادگیری را عامل مهمی در جلب نظر عموم شهروندان برای دعوت آنها به نمایشگاه کتاب دانست و در همین رابطه گفت: خوب است برگزارکنندگان نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران هرچه بیشتر در مورد اتفاق‌ها و برنامه‌هایی که در این رویداد بزرگ اجرا می‌شوند، به موقع مردم را مطلع کنند. توجه به ابعاد و کارکردهای کتاب و مطالعه در دعوت مردم به نمایشگاه تاثیر بسزایی خواهد داشت.

وی در رابطه با شعار امسال نمایشگاه کتاب با عنوان «بخوانیم و بسازیم»، افزود: هر چقدر ارجاع به کتاب و توجه به علم و دانش در جامعه گسترش یابد نتایج آن را در تمام شئونات خواهیم دید. رسانه‌ها نیز می‌توانند در توجه به علم مخاطبان خود را بیش از هر زمان دیگری آگاه کنند تا نگاه آنها به مطالب غیرعلمی کمتر جلب شود.

مدیرعامل خبرگزاری مهر به جایگاه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در توسعه دیپلماسی فرهنگی پرداخت و گفت: قدرت‌های جهانی به دلایلی مختلف از ایران در دیگر کشورهای جهان تصویر مخدوشی ارائه می‌کنند، زمانی که توانمندی‌های کشورمان را به فعالان حوزه‌های مختلف در دیگر کشورها بازگو می‌کنیم، مورد باور آنها قرار نمی‌گیرد. به طور مثال باور نمی‌کنند که در ایران این تعداد رسانه فعال وجود دارد و یا رویدادهایی فرهنگی بزرگی چون نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برگزار می‌شود.

رحمتی گفت: نمایشگاه کتاب فرصت بی‌بدیل ایجاد می‌کند تا آرا و اندیشه‌های گوناگون در ایران منعکس شوند و ما بتوانیم به این واسطه ظرفیت‌های ملی خود را میان دیگر ملل جهان به خوبی معرفی کنیم. این به خودی خود کمک می‌کند تا تصویر درستی از کشورمان ایجاد شود. همچنان که استقبال بی‌نظیری همه ساله از نمایشگاه کتاب تهران صورت می‌گیرد این خود بیانگر اهمیت و ارزش این رویداد بزرگ ملی و بین المللی است.

وی در پایان، در مورد انتخاب یمن به عنوان مهمان ویژه سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، گفت: به طور قطع فعالیت‌های چاپ و نشر کشور یمن که حدود ۱۰ سال است در جنگ و محاصره به سر می‌برد دچار تنگنا شده است. این موضوع مهم در کنار همه آسیب‌های جنگ به جامعه و مردم یمن خسارت وارد می‌کند. با این اوصاف آنها چاپ و نشر را به کناری نگذاشته‌اند. به نظر من حضور یمن در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران یک اتفاق ارزشمند است. نویسندگان و ناشران یمن با حضور در نمایشگاه کتاب تهران این مهم را یادآور می‌شوند که کتاب برایشان مهم است.

کد خبر 6099554 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • جراحی زیر نور ماه، خواب در تابوت و تاراجِ شأن انسان/اینجا رفح است
  • زمینه برای آتش‌بس پایدار و حل مساله در غزه فراهم است
  • جایی مذاکره مساله را حل می‌کند جایی موشک
  • رسانه‌ها به مساله مطالعه ضریب بدهند
  • گروسی: پیشنهادی برای ادامه همکاری ارائه دادم | به بازیگران خارجی توجه نمی‌کنیم، نقش ایران را می‌بینیم
  • مساله حجاب، دستور الهی است
  • هر ۱۰ روز یک پزشک خودکشی می‌کند
  • انسان‌ها قبل از عصر کشاورزی چه می‌خوردند؟
  • قبرستان دهخدا تبدیل به پارک می‌شود
  • با ۲۱ میلیون نفر بی سواد دمکراسی حاکم می شود؟